sunnuntai 9. toukokuuta 2010

HEAD EMADEPÄEV♥

...elikkäs hyvää äitienpäivää (:

Marsipaanisydämmet on Topin&Tatun käsialaa :D saivat ite maalata molemmat oman sydämen kakun päälle (: ihan hauska idea

Kaakusta sen verran että täytteenä oli Kinuskikissalta löytynyt Hedelmäinen täyte (:

250 g (ilman lientä) säilykepersikoita sokeriliemessä
½ prk (á 175 g, ilman lientä) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl vispikermaa
100 g sitruunatuorejuustoa (Sunnuntai)
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta

Valuta säilykepersikoista ja -mandariineista liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon sitruunatuorejuusto, hedelmäsose ja vaniljakreemijauhe. Levitä heti kostutetun pohjan päälle.

#// Kostutin kakun Säilykepersikoiden ja Mandariinilohkojen sokeriliemien sekoi

tuksella.

Kinuskikissa; "Tähän hedelmätäytteeseen voit soveltaa helposti muitakin makuja: mieleisiäsi säilyke- tai oikeita hedelmiä. Osan hedelmäsoseesta voi myös korvata lasten purkkisoseilla. Vaniljakreemijauheen tilalla voi käyttää myös Blå Bandin vanhan ajan vaniljakastikejauhetta. Sitä joutuu käyttämään hieman enemmän kuin vaniljakreemijauhetta. Kreemijauheen/kastikejauheen kanssa on hyvä muistaa, että sen määrään vaikuttaa hedelmien mehukkuus: mitä löysempää hedelmäsose on, sitä enemmän mukaan tarvitaan paksuntavaa elementtiä. Laita jauhetta sen verran, että täyte levittyy helposti, mutta ei valu pohjien välistä ulos. Huomioi, että täyte jämäköityy vielä jonkin verran jääkaapissa seisoessaan. Jos hedelmät ovat lilluneet sokeriliemessä, lisäsokeria ei tarvita. Lisää siis sokeria tarpeen mukaan."

<------------ Itse lisäsin sokeria täytteeseen , koska mielestäni se tarvitsi sitä.... mutta se on ihan makuasia :D


Tämä toinen kakku vietiin Kurikkaan (äidin käsialaa) Tässä kuvassa valotus onnistui eikä tullut keltaista kermaa, niinkuin edellisessa....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti