lauantai 5. kesäkuuta 2010

Santerin leivokset "Lempileivonnaiset Ulla Svensk"




KOULUT LOPPU JA KESÄLOMA ALKO!♥ Nyt on sitten 8lk lusittu ja kesäloman jälkeen alkaa päätösten 9lk. Koulujen päättymisen kunniaksi tein luokanvalvojalleni Santerin leivoksia(: "Laatikon" jonne ne "pakkasin" on tehty pahvista joka on päällystetty kontaktimuovilla. Pohja on päällystetty sarjakuvapätkillä ja laatikon sisälle laitoin viim. vuoden (eli 7lk) ryhmäkuvan. Kuva oli otettu myös päättäripäivänä.

Muropohja:

3½dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
3/4 dl sokeria
175g voita

Kinuskikuorrutus:
2dl kuohukermaa
2 ½dl fariinisokeria

Koristelu;

Valkosuklaata

~ Sekoita vehnäjauhot, suola ja sokeri keskenään, nypi margariini joukkoon. Painele taikina uunivuan pohjalle, pistele haarukalla. Paista uunin alatasolla 175c n. 25-30min.
~ Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri paksupohjaiseen kattilaan, keitä miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee. Leviä kinuskikuorrute muropohjan päälle ja anna jäähtyä.
~ Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Pursota kinuskikuorrutteen päälle kuvioita.
~Jäähdytä jääkaapissa ja leikkaa vinoneliöiksi

KESÄLOMAN JA TODISTUKSEN SAANNIN PUOLESTA SAAN TAAS SYÖDÄ KARKKIA! elikkäs karkkilakko on nyt LOPPU! Karkkilakko jatkuu 01.08-10 , eli koulujen alkamis kuukautena. Lakko kestää taas sitten 24.Joulukuuta asti jonka jälkeen syön karkkia sen viikon , ja lopetan vuodenvaihteessa! = Syön karkkia kesällä n.2kk ( todistusten saanti - Elokuu alko ) ja talvella 1vk. (24.Jouluukuuta - Uusi vuosi). Sellanen on mun karkkilakkorytmi(=

Ps. Olimme tänään myös syömässä vaarin vuosien kunniaksi Seinäjoella Almassa. Itse söin lastenlistalta (en löytänyt mtn kivaa Pääruokalistasta) Feeliks:en , eli paahdettua broileria, kermakastiketta ja pastaa. Jälkiruoaksi otin Marinoituja mansikoita ja mascarbonevaahtoa♥ Mansikoista tuli niiiiin kesäinen fiilis! ja muutenkin nams !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti