keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pitsaaaa!


Pohjan tein kuivahiivasta, ja ohjeen otin blogista Makunautintoja Mimmin keittiöstä ---------->
Pellillinen pannupitsaa
Pohja:
3dl vettä
4½ tl kuivahiivaa
1½ tl sokeria
1 1/4 tl suolaa
n. 6dl vehnäjauhoja
3/4 dl öljyä
Tekeminen:
Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon sokeri, suola, öljy ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta loput jauhot vähitellen. Taikina saa jäädä melko löysäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
Paista valmis pitsa n. 250 asteessa uunin alatasolla 15 - 20 min.
/////////////////// Me pistettiin pitsaan kaikkea mitä kaapista vain lopuksi löydettiin (sekä pakastimesta). Savukinkkusuikaleita, Jauhelihaa, Kebabia, Aurajuustoa, Juustoa ja pohjaksi tehtiin tomaattipyreeseos johon sisältyi 1prk tomaattipyreetä, ripaus basilikaa, ripaus oreganoa, Felix ketsuppia ja Meiran ketsuppia ;D + tehtiin pohja 2x .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti