tiistai 22. kesäkuuta 2010

Valkosuklaa- & Lemoncurdmuffinit

Lemoncurd muffinssi
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl maitoa
1 muna
25 g sulatettua voita/margariinia
100 g karkeasti paloiteltua valkoista suklaata


Sekoita kuivat aineet, ei suklaata. Vatkaa munat ja maito ja lisää rasva. Sekoita kuivat ja nestemäiset aineet keskenään ja lisää hakattu suklaa. Jaa taikina vuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 8-12 minuuttia. Paistolämpötila 225 astetta.

<<<<<<<<<<<<<<<-------------------------- Koska minulla ei ollut enää 100g valkosuklaata tein taikinan ohjeen mukaan siihen asti, kunnes lisätään valkosuklaarouhe. Puolitin taikinan ja pistin toiseen osaan 50g valkosuklaata ja toisen jätin niinensä. Jaoin taikinat vuokiin ja taikinaan jossa ei ollut valkosuklaata mukana, laitoin päälle lemoncurdia. Taikina oli sopivan jämäkkää, että Lemoncurd ei mennyt pohjaan taikinan "läpi".
Koristelin kaikki muffinssit vielä jäljelle jääneellä valkosuklaalla.
<<<-----Valkosuklaamuffini kuva ohjeen sivulta, kun unohdin ottaa kuvan omista... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti