tiistai 20. huhtikuuta 2010

(K)ROPSUA!

Tein uunissa perunamuussijauheliha-laatikkoa ja jälkkäriksi (K)ROPSUA! Ohjeen otin Myllyn paras sivustolta.

6 munaa
2 tl suolaa
½ t leivinjauhetta
7 dl maitoa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
100g sulatettua voita

Aineet sekoitetaan. Annetaan oleentua puoli tuntia jääkaapissa. Seos korkealaitaiselle uunipannulle (jossa leivinpaperi). 200-astetta, uunin keskitasolla kunnes ropsu on kauniin ruskea. Kyytipojaksi kylmää maitoa. Resepi: Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Katja Mäntymäki

#// Hauska miten puhutaan Kropsusta ja joskus Ropsusta (= mun mielestä niissä ei oo mtn eroa? ;o vai onko? HAH mun (k)ropsu hiema pullisteli ja pari kertaa piti asetella paremmin :P en kyll väittäis vastaan et leivinjauhetta saatto hieman lorahtaa enemmä XD lässähti tietty ku otin pois uunista(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti