sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Suklainen hyydykekakku opiskelijakämpässä




Kyseinen ohje on alunperin Juhlattaren kakkublogista
Pohja:
225g kaurakeksiä
75g voita
3rkl maitoa
murenna keksit ja sekoita sula voi keksinmurun sekaan. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle. Levitä maito keksipohjan päälle pullasutia apuna käyttäen(minä olin tyhmä enkä käyttänyt pullasutia, pohjasta ei tullut tivis). Laita pohja jääkaappiin, siksi aikaa kunnes valmistat täytteen.
Täyte:
3 liivatelehteä
1 levy taloussuklaata(käytin Fazerin Lontoonrae suklaata!NAM)
1 pieni levy fazerina suklaata
2rkl kiehuvaa vettä
200g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kuohukermaa
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sulata suklaat vesihauteessa.
Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahdon sekaan tuorejuusto sekä sula suklaa ohuena norona. Lisää viimeiseksi liivateseos.
Kaada täyte pohjan päälle ja levitä se epätasaiseksi pinnalta. Laita kakku hyytymään jääkaappiin n.2tunniksi/ mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoastaan ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti